Naudi escolta els neguits de l’ATMCA i l’Acoda

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 4 de Febrer de 2015

El cap de llista de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, i el número 3 a la nacional, Joan Marc Miralles, es van reunir ahir amb re- presentants de l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants (ATMCA).

Naudi i Miralles van poder copsar els neguits d’aquest sector. Entre els temes que es van abordar hi va haver la situació dels accessos amb França durant l’hivern i els constants tancaments que es produeixen.

Els candidats d’SDP i els representants de l’ATMCA van coincidir que cal més col·laboració transfronterera i un intercanvi d’informació permanent entre les autoritats franceses i les andorranes en relació a l’estat dels accessos. També es va parlar de la necessitat de millorar la mobilitat interna i de les zones de càrrega i descàrrega.

Altres neguits del sector són l’intrusisme, la complexitat administrativa i la falta d’agilitat en el retorn de l’IGI suportat.

Naudi i el número 14 de la llista nacional, Jaume Bartumeu, es van reunir amb una delegació de l’Associació de Contractistes d’Obres (Acoda). SDP va reiterar que és favorable a enllestir el desviament de Sant Julià de Lòria en considerar-lo una obra pública estratègica per al país.