Comunicat de premsa relatiu a la reunió mantinguda amb M. Teresa Fernández de la Vega a Madrid

Autor:
Font:
Publicat el: 6 de Juliol de 2008

logopartitsocialdemocrata 

La delegació del PS que ha assistit al 37è Congrés del PSOE, celebrat durant aquests dies a Madrid, ha mantingut nombroses entrevistes i reunions amb responsables socialistes dels governs autònoms i del govern de l’Estat espanyol.

A la reunió de treball mantinguda el dissabte al matí amb el ministre d’Afers Exteriors, M. Ángel MORATINOS, (veure comunicat d’ahir, 5 de juliol) ha seguit una entrevista amb la vicepresidenta del Govern Espanyol, M. Teresa FERNÁNDEZ DE LA VEGA.

En aquesta entrevista la vicepresidenta del govern espanyol s’ha interessat sobre l’actual situació política andorrana en la perspectiva de les properes eleccions generals.

L’entrevista ha servit per a preparar una propera reunió de treball amb la vicepresidència del Govern per a seguir l’anàlisi de la problemàtica de les relacions hispano-andorranes. Durant l’entrevista, Jaume BARTUMEU ha estat acompanyat per la presidenta del PS, Mariona GONZÁLEZ, i la vicepresidenta del Congreso de los Diputados, Teresa CUNILLERA.

En sortir de la trobada, Jaume BARTUMEU ha manifestat que “… les relacions d’Andorra amb Espanya han de tenir una nova perspectiva, sobre la base de la sinceritat i de la confiança. Amb la voluntat i el treball conjunt dels socialistes espanyols i els socialdemòcrates andorrans es podran assentar les bases d’una positiva relació que permeti millorar tant la situació jurídica dels andorrans que viuen i treballen a Espanya com l’acollida dels ciutadans espanyols que vénen a treballar a Andorra.”

D’altra banda, la bona sintonia existent entre els socialdemòcrates andorrans i el PSOE tant en el marc de la Internacional Socialista com en l’àmbit bilateral ha permès a Jaume BARTUMEU afirmar que “… a l’hora d’anar a de defensar els interessos d’Andorra i dels seus ciutadans a Espanya i arreu d’Europa els socialdemòcrates som coneguts, escoltats i respectats.”

Oficina del Candidat del PS

Madrid, 6 de juliol del 2008

pdf3.jpg