Bartumeu i González es reuneixen amb De la Vega

Autor:
Font:
Publicat el: 7 de Juliol de 2008

El Periodic d'Andorra 

Jaume Ventura

La delegació del PS al 37è Congrés del PSOE es va reunir ahir amb la vicepresidenta del Govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega.

El president del Grup Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i la del partit, Mariona González, van parlar amb De la Vega i la vicepresidenta del Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera, sobre l’actual situació política andorrana en la perspectiva de les pròximes eleccions generals. A més, la trobada va servir per preparar una propera reunió de treball amb la vicepresidenta espanyola per seguir l’anàlisi de la problemàtica de les relacions hispanoandorranes.

En sortir de la trobada, Bartumeu va ressaltar que “les relacions d’Andorra amb Espanya han de tenir una nova perspectiva sobre la base de la sinceritat i de la confiança. Amb la voluntat i el treball conjunt dels socialistes espanyols i els socialdemòcrates andorrans, es podran afermar les bases d’una positiva relació que permeti millorar tant la situació jurídica dels andorrans que viuen i treballen a Espanya com l’acollida dels ciutadans espanyols que vénen a treballar a Andorra”.

Finalment, Bartumeu va destacar que “a l’hora d’anar a de defensar els interessos d’Andorra i dels seus ciutadans a Espanya i arreu d’Europa, els socialdemòcrates som coneguts, escoltats i respectats”.

pdf3.jpg