Bartumeu, a la Internacional Socialista que es fa a Atenes

Autor:
Font:
Publicat el: 29 de Juny de 2008

El Periodic d'Andorra 

J. V.

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, participarà a partir de demà i fins dimecres a la 23a edició del congrés de la Internacional Socialista que es farà a Atenes.

Amb el títol Solidaritat global: la valentia d’aconseguir la diferència, la trobada girarà entorn del canvi climàtic, la pau i la resolució de conflictes, l’economia mundial i la migració.

La trobada socialista tractarà la resolució dels conflictes actuals i com superar la inestabilitat, per la qual cosa es posarà de manifest el compromís amb diverses àrees del món on la pau es troba amenaçada. Relacionat amb això, es debatrà sobre la l’escassetat d’aliments que es viu a moltes zones del planeta i la pujada de preus. Pel que fa a la immigració, es discutirà un informe del Comitè que ha estat tractant els temes que han donat origen a aquest fenomen.

El congrés comptarà amb el Moviment Panhelènic Socialista (Pasok) com a amfitrió i reunirà uns 600 delegats entre líders de partits, caps de Govern, ministres, parlamentaris i representants de més de 140 països d’arreu del món.

pdf3.jpg