L’ABA exposa al PS el desacord amb el projecte de llei

Autor:
Font:
Publicat el: 28 de Juny de 2008

Diari d'Andorra

C.A. 

Els màxims representants de l’Associació de Bombers d’Andorra (ABA) es van reunir ahir a la tarda amb el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, per exposar-li la situació per la qual passa el cos i les discrepàncies que mantenen amb la direcció.

En la trobada, els efectius de salvament van explicar al líder del PS que el projecte de llei que ha elaborat el Govern és un text “d’Antoni Riberaygua i del PLA, no pas dels bombers” i també que han presentat un recurs al decret de l’executiu en considerar que hi ha aspectes que proposa que no són correctes. Precisament sobre la llei, Bartumeu considera que, atesa la situació que viuen actualment els liberals, “al setembre el Consell General votarà la llei de la Seguretat Social i la legislatura estarà acabada”. Per tant, com molts altres textos, el dels bombers es quedarà aparcat. “Serà difícil en un trimestre poder treballar en condicions, en un moment en què el Govern i el seu grup parlamentari estan barallats”, va afegir-hi.

Fruit de la conversa amb l’ABA, Bartumeu veu que ha mancat “de forma aclaparadora” el diàleg amb els bombers per part del ministeri, una via que “hauria estat aconsellable”.

pdf3.jpg