SDP creu que el Govern fa “contraban legislatiu”

Autor: REDACCIÓ
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 14 de Febrer de 2014

El president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, va acusar ahir el Govern de practicar “contraban legislatiu” en introduir a l’esborrany sobre les jubilacions dels funcionaris “modificacions perquè no es puguin contractar nous funcionaris”.

Així ho va dir després de la reunió que va mantenir amb els representants dels sindicats de l’administració en relació amb el projecte de llei de regulació del fons de pensions dels funcionaris. El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) creu que “la retallada funcionarial” és una exigència del grup parlamentari demòcrata per tirar endavant la reforma tributària.

“És un text que no vol consolidar la funció pública, sinó més aviat intentar carregar sobre les esquenes dels funcionaris una mala gestió economicofinancera que han fet durant anys els governs de la dreta d’aquest país amb els diversos noms que ha tingut”, va indicar Bartumeu. Per la seva banda, el secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), Gabriel Ubach, va retreure de nou al Govern la falta de diàleg que hi ha hagut en el procés. “El que trobem a faltar és precisament que no s’hagi buscat el consens en un problema que nosaltres no hem creat”, va dir Ubach.