Informació sobre les xarxes socials d’Andorra Turisme

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 23 de Gener de 2014

Després que la consellera general del grup mixt, Sílvia Bonet, hagi presentat una bateria de deu preguntes al Govern per saber la retribució del gerent d’Andorra Turisme i les despeses de representació de la societat pública, el president del grup, Jaume Bartumeu, ha presentat tres preguntes a l’executiu amb resposta escrita i una demanda d’informació també relacionades amb la gestió d’An­dorra Turisme, especialment sobre les xarxes socials.

De fet, en la sessió del Consell General del 28 de novembre Bartumeu ja va anunciar que preguntaria per la despesa esmerçada pel ministre de Turisme a les xarxes socials. El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés demana tot un seguit d’informacions per conèixer l’abast de la presència d’Andorra Turisme en les xarxes socials. Bartumeu vol rebre la relació de piulades realitzades els anys 2012 i 2013. Pel que fa a Facebook, es demana també una informació detallada dels missatges generats o compartits el 2012 i el 2013. La mateixa petició es formula també en relació amb Google+.

D’altra banda, es requereix a Andorra Turisme el nombre de vídeos publicats a Youtube i les llengües que s’han utilitzat.
Quant a la web d’Andorra Turisme es demana el nombre de visitants, detallats mes a mes, del 2012 i el 2013 i els països de procedència de les visites.

Bartumeu demana també informació sobre el volum de persones que a Andorra Turisme gestionen els comptes de Twitter, Facebook, Google+ i Youtube i el percentatge de temps que hi esmercen. Finalment vol conèixer els costos de traduccions de les diferents xarxes socials.