Bartumeu demana el cost i l’ús de les xarxes d’Andorra Turisme

Autor: REDACCIÓ
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 23 de Gener de 2014

El president del grup mixt, Jaume Bartumeu, ha presentat tres preguntes a l’executiu amb resposta escrita i una demanda d’informació relacionades amb la gestió d’Andorra Turisme, especialment sobre les xarxes socials.

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés demana tot un seguit d’informacions per conèixer l’abast de la presència d’Andorra Turisme en les xarxes socials.

Bartumeu vol rebre la relació de piulades realitzades els anys 2012 i 2013. Pel que fa a Facebook, es demana també una informació detallada dels missatges generats o compartits el 2012 i el 2013. La mateixa petició es formula també en relació amb Google+.

D’altra banda, es requereix a Andorra Turisme el nombre de vídeos publicats a Youtube i les llengües que s’han utilitzat. Quant a la web d’Andorra Turisme es demana el nombre de visitants, detallats mes a mes, del 2012 i el 2013 i els països de procedència de les visites.

Bartumeu demana també informació sobre el volum de persones que a Andorra Turisme gestionen els comptes de Twitter, Facebook, Google+ i Youtube i el percentatge de temps que hi esmercen.

Finalment vol conèixer els costos de traduccions de les diferents xarxes socials.