El grup mixt pregunta sobre la retribució de Budzaku

Autor: REDACCIÓ
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 20 de Gener de 2014

La consellera general del grup mixt Sílvia Bonet ha presentat deu preguntes al Govern per conèixer la retribució del gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, així com la despesa en viatges i àpats feta per aquesta societat pública els anys 2012 i 2013.

La parlamentària de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) explica que correspon al Consell General el control del Govern i, per tant, també de les societats públiques que presideixen els membres de l’executiu. El grup mixt recorda que el ministre de Turisme, Francesc Camp, va pre- tendre en contractar “a un preu desorbitant” el gerent d’Andorra Turisme que “els resultats serien extraordinàriament profitosos per al país”. “No sembla pas que les previsions del ministre s’hagin confirmat quan dijous passat, 16 de gener, Camp havia de reconèixer que els visitants han baixat del 17,7%”, afirma el grup mixt.

És per aquest motiu que el grup vol que es conegui la remuneració del gerent d’Andorra Turisme dels anys 2012 i 2013. En concret, Bonet s’interessa pels objectius que tenia fixats Budzaku i també quin ha estat el seu grau d’acompliment. Altres preguntes van adreçades a conèixer les despeses en viatges, àpats, dietes i desplaçaments del gerent d’Andorra Turisme i del president de la societat, el ministre Camp.