Bartumeu creu que la retallada de la despesa del Govern serà superior al 14% previst

Autor:
Font:
Publicat el: 18 de Juny de 2008

Diari Mes Andorra  

Pere Moliné

El president del grup parlamentari socialdemòcrata va dir ahir que era força escèptic en relació a les declaracions del titular de Finances, Ferran Mirapeix, respecte a la contenció pressupostària que vol dur a terme l’Executiu i va insinuar que seria superior al que s’havia assegurat.

Segons va comentar Bartumeu de forma gràfica, «haurem de veure on es paren les tisores». Per al líder del PS, aquestes declaracions arriben en un moment il·lustratiu de la paràlisi en què –segons va afirmar– es troba el Govern Pintat. «Això passa una setmana després que una delegació de l’OCDE hagi advertit Andorra que pot seguir figurant a la llista negra de paradisos fiscals».

També va reiterar la seva opinió que «el problema és que no hi ha ni cinc cèntims al calaix».

Per a Bartumeu, en els darrers temps s’ha evidenciat que els fets i els números «ens han donat la raó sobre la paràlisi que viuen les finances de l’Estat. El fet que l’aplicació dels peatges a l’ombra s’hagi ajornat és una constatació que era un nyap». Sobre aquesta qüestió, va afegir que «el ministre Mirapeix es va equivocar garrafalment quan va fer la llei d’acompanyament i ara n’ha d’assumir les conseqüències».

pdf3.jpg