Bartumeu creu que el crèdit per al vial de Sant Julià “és gairebé una broma”

Autor:
Font:
Publicat el: 4 de Juny de 2008

Diari d'Andorra

Gabriel Pérez 

La junta de presidents del Consell General va acordar que es faci una sessió ordinària el dia 12. A l’ordre del dia, el màxim representant del grup socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va destacar el punt en què es discutirà l’esmena a la totalitat al projecte de llei d’un crèdit extraordinari per a la desviació de Sant Julià, un punt on el dirigent del PS va mostrarse molt crític.

És una qüestió gairebé de broma. Per què no han retirat el projecte quan han aprovat la llei de noves formes de finançament, que recull expressament aquesta obra?”, va preguntar el president del grup socialdemòcrata, que va assegurar que si el Consell acaba aprovant el crèdit “s’haurà votat dos cops una mateixa assignació econòmica”.

D’altra banda, el conseller Esteve López va formular tres preguntes al Govern en què va inquirir sobre transferències de crèdit que no estaven previstes al pressupost: 63.700 euros per al departament de protocol, 202.000 euros per a reunions, conferències i cursos de l’OIE, i quatre partides –un total de 56.000 euros– per retribuir el personal de relació especial. “El pressupost no té res a veure amb com es malgasten els diners a l’edifici administratiu”, va denunciar Bartumeu.

pdf1