Bartumeu es reuneix amb el SEC per la seva equiparació

Autor:
Font:
Publicat el: 22 de Maig de 2008

El Periodic d'Andorra 

J. V.

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir a l’Oficina Parlamentària del seu grup amb diversos representants del Sindicat de l’Ensenyament Confessional del Principat (SEC) per debatre sobre algunes reclamacions i l’equiparació de drets amb la resta treballadors del sector.

Segons va explicar el líder de l’oposició, la trobada va servir perquè els representants educatius li plantegessin “l’equiparació amb el cos d’ensenyament de l’Administració General, en aquest cas amb els ensenyants de l’Escola Andorrana, pels criteris i les condicions de jubilació que tenen actualment. És una reivindicació que ja és històrica d’aquest col.lectiu, que ja l’han plantejat a diversos governs i que ara voldrien solucionar. És una qüestió que els preocupa”.

Quant a la seva opinió sobre aquest tema, el polític de la capital va destacar que els donava el seu suport, i més “quan es tracta d’una reclamació justa. Unes escoles que estan subvencionades al 100% i que funcionen en base al Pressupost de l’Estat, no em sembla correcte que tinguin una situació del seu personal de discriminació respecte al personal de l’Escola Andorrana”.

El Sindicat de l’Ensenyament Confessional és un col.lectiu que aplega uns 200 professionals entre les escoles de Sant Armengol, Col.legi Janer i Sagrada Família.

pdf3.jpg