Comunicat de premsa relatiu a les esmenes al Pressupost 2013

Autor:
Font:
Publicat el: 19 de Novembre de 2012

logo-gps-consell.JPG

El Grup parlamentari socialdemòcrata esmena a la totalitat el pressupost 2013. També ha presentat cinc esmenes parcials.

El Grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat avui al migdia una esmena a la totalitat al Projecte de llei de pressupost per a l’exercici 2013.

L’esmena, que postula el retorn del projecte de llei al Govern, es formula davant la discrepància amb els plantejaments econòmics i socials del projecte del govern de DA.

Els consellers socialdemòcrates han presentat també cinc esmenes parcials al projecte de Pressupost 2013.

Aquestes esmenes parcials s’adrecen a:

1)    Crear un projecte nou, “Desviament de El Serrat” en el subconcepte de construcció de carreteres.

La motivació d’aquesta esmena rau en el fet que el Pla Sectorial de Noves infraestructures viàries, en la seva fase 2, determinava la necessitat del desviament d’El Serrat, per eliminar aquell punt negre en la circulació d’accés a l’estació d’Arcalís i el govern de DA, per segon any consecutiu, no hi ha previst cap inversió.

2)    Reduir en 360.100 euros la transferència del Govern a RTVA, SA en la mesura que no es comparteix el pressupost expansiu presentat per la direcció d’aquella societat pública.

3)    Reduir en 225.920 euros la transferència a Andorra Turisme amb la finalitat de mantenir la contractació de personal igual que l’any 2012.

4)    Suprimir el projecte “Consell Andorrà de l’Audiovisual” que encara apareix al projecte de Pressupost tot i que el Consell General ja n’ha votat la desaparició.

5)    Reduir 57.441,40 euros del concepte de Personal de relació especial del Gabinet del cap de Govern mitjançant la supressió interministerial del joc.”

Aquesta esmena té per finalitat ajudar el cap de Govern a ser coherent amb les seves declaracions públiques quan afirmava que l’Oficina del Joc “no comportaria despesa.”

 (S’acompanya còpia de les esmenes entrades al Registre del Consell General el 19 de novembre del 2012 amb els núm. 0994 i 0995)

 Andorra la Vella, 19 de novembre del 2012