El SIPA trasllada la inquietud del cos de policia a PS i DA

Autor: REDACCIÓ
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 11 d'Octubre de 2012

El Sindicat de la Policia d’Andorra (SIPA) va iniciar ahir una ronda de contactes amb els grups parlamentaris i partits polítics per expressar el “neguit” que es viu al cos de policia pels canvis en el model de jubilació.

Així, al matí, el president del sindicat, Xavier Surana, acompanyat d’un membre de l’executiva, Manel Valero, es va reunir amb el president del grup socialdemòcrata i el conseller general del mateix grup David Rios, i a la tarda Surana i el vicepresident del SIPA, Joan Comella, ho van fer amb el president del grup demòcrata, Ladislau Baró, i la consellera general Meritxell Mateu.

Surana va indicar que durant la reunió amb el PS van veure que “ens fan costat quant a les condicions que se’ns han de mantenir”. A més, va apuntar que “ens escolten”, mentre que en les reunions amb el Govern “ells imposen condicions innegociables”.

En aquest mateix sentit es va pronunciar Bartumeu, que va apuntar que “les reunions no poden ser simulacres de negociacions”, i que per això el seu Govern va apostar al seu moment per la taula de la funció pública, on es van començar acords.

En la trobada amb DA, Baró i Mateu van aconsellar als representants del SIPA que mantinguin una postura més dialogant pel que fa a la modificació dels complements de jubilació.