El PS demana informació sobre els treballs de Monitor

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 22 d'Agost de 2012

El conseller general David Rios, del grup parlamentari socialdemòcrata, va entrar divendres passat a Sindicatura una demanda d’informació al Govern sobre els treballs que ha realitzat l’empresa Monitor Group.

D’aquesta manera, des del PS es mostren “preocupats per la forma amb què el Govern d’Antoni Martí està portant a terme el procés d’obertura econòmica amb total arbitrarietat i desinformació” i per aquest motiu han sol·licitat tota la documentació generada per Monitor Group en relació amb els dos contractes a través dels quals ha estat contractada. Tota la documentació generada per Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) o el Govern a partir de la documentació generada per Monitor Group i la relacionada amb la iniciativa Actua.

Afegeixen que, malgrat la inversió que el Govern ha fet i que en teoria els projectes de Monitor per fer venir empreses ja estan en marxa, “no s’ha observat cap millora en la situació econòmica del país ni cap empresa estrangera ha iniciat la instal·lació ni ha manifestat la voluntat fefaent d’instal·lar-se a Andorra”.

Des del PS constaten que les persones que van ser convidades –i van poder assistir– a la presentació de la iniciativa Actua són “pràcticament les úniques que disposen d’una mínima informació sobre els treballs efectuats per l’empresa Monitor Group”, i davant el que consideren que és una manera de treballar hermètica del Govern en aquesta qüestió de l’obertura demanen aquesta informació, per poder examinar i valorar la documentació generada arran dels treballs efectuats per Monitor Group.

pdf3.jpg