El PS pregunta per l’increment del bus escolar

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 19 d'Abril de 2012

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata va entrar ahir a Sindicatura una pregunta amb caràcter d’urgència per ser resposta avui en la sessió parlamentària que començarà a les quatre de la tarda. Els socialdemòcrates pregunten al Govern perquè les tarifes del carnet de transport escolar s’han incrementat un 12% als alumnes d’ensenyament de maternal, primera ensenyança, segona ensenyança i batxillerat. La sessió d’avui també debatrà la presa en consideració de la proposició de llei sobre la nacionalitat també presentada pel PS.

En aquesta sessió ordinària, el Consell General també examinarà i votarà, entre altres, la llei qualificada de modificació de la Llei qualificada del matrimoni; la proposta d’acord sobre l’adhesió d’Andorra al Conveni del Consell d’Europa per a la protecció dels nens i nenes contra l’explotació sexual i l’abús sexual i la proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la nacionalitat, del 5 d’octubre de 1995.

A tot això, el Butlletí del Consell General també publica l’admissió a tràmit de tres proposicions de llei, dues presentades pels cònsols dels set comuns i una altra presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata. Els mandataris comunals van entrar a tràmit la proposició de modificació de la Llei de finances públiques i la de modificació de la Llei de bases de l’ordenament tributari. Els socialdemòcrates, també van presentar la proposició de llei de suspensió de l’actualització o la revisió a l’alça de les comissions bancàries per pagaments efectuats amb targetes de crèdit electròniques. A partir d’ara s’obre el termini perquè el Govern emeti el seu criteri.