El PS troba que les campanyes no estan donant bons resultats

Autor: JULIÀ RODRÍGUEZ
Font: BON DIA
Publicat el: 18 d'Abril de 2012

El Partit Socialdemòcrata (PS) considera que les campanyes de promoció turística no estan donant els resultats esperats perquè no s’estan registrant els increments de visitants que es van anunciar.

Així ho va manifestar ahir el conseller general socialdemòcrata David Rios, que s’ha mostrat també en desacord que s’estigui venent Andorra com un país de baix cost. “En lloc de vendre el país com s’està fent, amb promocions i sortejos per augmentar molt poc el nombre de visitants, nosaltres creiem que seria més adequat apostar per la qualitat”, va indicar Rios.

El conseller general del PS considera que les accions que s’estan portant a terme, en col·laboració amb els establiments comercials, no difereixen gaire de les que al seu moment van posar en marxa els socialdemòcrates quan governaven, com la que portava per lema Andorra al maig, més que mai. “Som nosaltres els que vam fer aquest tipus de campanyes i ells s’han limitat a recollir la idea”, va explicar Rios. Els socialdemòcrates troben a faltar també més accions interiors per conscienciar la població de la importància de cuidar el sector turístic.

El parlamentari socialdemòcrata ha rebut resposta del Govern a les preguntes que havia fet sobre la campanya d’hivern d’Andorra Turisme. L’executiu afirma en la contesta que per a la campanya Just married es va arribar a un acord amb l’empresa andorrana Hotelbeds i no amb l’empresa espanyola Hotelopia, com s’afirmava a la pregunta. Segons Rios, però, “a la pàgina web d’Andorra Turisme no surt Hotelbeds per enlloc i sí Hotelopia”.

Hotelbeds ja tenia contracte, segons la resposta donada per l’executiu, amb 186 establiments turístics del país, però es van poder afegir al sistema de reserves on-line tots els altres que hi estiguessin interessats. L’adaptació de la plataforma de reserves a la pàgina web de la campanya no va tenir “cap cost per a Andorra Turisme i tampoc per als establiments turístics d’An­dorra”.