Rios vol saber d’on prové el sobrecost a Valira Nova

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 22 de Març de 2012

El Grup parlamentari socialdemòcrata va entrar tres preguntes a la Sindicatura per saber d’on prové el sobrecost de 330.000 euros de les obres de Valira Nova a la carretera general 2, que segons apunten hi ha hagut en els treballs. En aquest sentit, el conseller David Rios recorda en la motivació de les preguntes que la carretera general al seu pas per Valira Nova ha estat adaptada i ampliada amb uns treballs addicionals que han suposat un «sobrecost important», al seu parer.

Les preguntes dels socialdemòcrates, que hauran de ser respostes per escrit per part del Govern, van encaminades a saber quin és exactament el sobrecost de les obres en relació al previst inicialment, i en demanen el desglossament detallat per conceptes i l’import de cadascun d’ells.

A més, qui formula les preguntes vol saber si el sobrecost és imputable al compromís adquirit pel Govern amb els veïns de la Urbanització Valira Nova durant la fase final de l’execució de l’obra, concretant els conceptes que tenen sobrecost com a conseqüència d’aquest compromís.