El PS demana que es replantegi el model de transport sanitari

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 21 de Març de 2012

La consellera general socialdemòcrata Sílvia Bonet va formular ahir diverses preguntes al Govern relatives al transport sanitari. La intenció del PS passa per demanar que es replantegi el model existent, just en un moment de contenció de la despesa.

Bonet va demanar saber, tenint en compte la finalització del contracte amb les empreses privades de transport, quan s’adjudicaran de nou els serveis de transport sanitari extern programat com del no programat. Així com de l’intern no programat.

La socialdemòcrata també va demanar saber quin serà el cost per l’empresa pública i les empreses privades de la regulació, quin és el nombre d’ambulàncies que disposa el país, i quines funcions assumeix actualment el Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i de Salvament en l’àmbit del transport sanitari. Segons ella, quan es van externalitzar part dels serveis l’agost del 2007 es va dir que es continuarien necessitant els recursos del Cos de Bombers. Finalment, Bonet va demanar quines responsabilitats desenvolupen les empreses privades en el transport sanitari, informa l’ANA.