Comunicat de premsa relatiu a l’assistència de Jaume Bartumeu a la inauguració del 8è Congrés del PSC de Lleida

Autor:
Font:
Publicat el: 25 de Febrer de 2012

logo-gps-consell.JPG

Jaume Bartumeu ha assistit a la inauguració del 8è Congrés del PSC de les comarques de Lleida


El president del Grup parlamentari socialdemòcrata ha assistit aquest matí a l’acte inaugural del 8è Congrés de la federació de les Comarques de Lleida del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Jaume Bartumeu hi havia estat convidat personalment pel primer secretari sortint, Joaquim Llena, exconseller d’Agricultura de la Generalitat i actual diputat socialista al Parlament de Catalunya.

Després que els representants del partits catalans convidats haguessin dirigit una salutació, el president del Congrés, l’exalcalde de Lleida, Antoni Siurana, ha demanat a Jaume Bartumeu d’adreçar-se als congressistes.

En una breu intervenció, el president del Grup parlamentari socialdemòcrata ha fet una referència sobre l’evolució sobre la socialdemocràcia a Europa i ha recordat el recent discurs de Le Bourget del candidat socialista francès, François Hollande, quan va fer referència a que l’adversari principal de la socialdemocràcia europea és el sector bancari que aposta per la desregulació del mercat.

En acabar la intervenció de Jaume Bartumeu, Antoni Siurana ha acomiadat a tots els convidats per a passar a l’inici dels treballs congressuals.

El president del Grup parlamentari socialdemòcrata ha pogut saludar a Àngel Ros, alcalde de Lleida, i Òscar Ordeig, regidor de l’oposició a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, que competeixen per la primera secretaria de Lleida en aquest 8è Congrés.

També ha parlat una bona estona amb la diputada Teresa Cunillera i el senador Francesc Boya, exsíndic d’Aran.

Lleida, 25 de febrer del 2012

Aquí el podeu descarregar en format pdf