Comunicat de premsa relatiu a la xerrada de Jaume Bartumeu a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona

Autor:
Font:
Publicat el: 22 de Febrer de 2012

logo-gps-consell.JPG

Jaume Bartumeu ha parlat a la Universitat Pompeu Fabra del canvi d’Andorra

Ha estat convidat pel professor Daniel Arasa a contestar les preguntes d’alumnes de segon cicle de la Facultat de Periodisme

El president del Grup parlamentari socialdemòcrata ha exposat avui a la tarda l’evolució d’Andorra en els darrers vint anys a alumnes de segon cicle de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Jaume Bartumeu, que ha estat presentat pel periodista i professor Daniel Arasa, ha fet una exposició inicial, d’una vintena de minuts, i després ha contestat durant una hora i quart les preguntes que li han formulat alumnes que estan acabant el segon cicle dels estudis de periodisme.

Jaume Bartumeu ha centrat la seva exposició inicial en tres aspectes:

1- L’evolució de les institucions durant el procés constituent que va portar a la Constitució del 1993.

2- Les relacions d’Andorra amb Europa des de l’acord comercial del 27 de juny del 1990 fins a l’Acord Monetari del febrer del 2011.

3- La nova activitat financera a partir de l’adopció de la llei de setembre del 2009 sobre intercanvi d’informació i la sortida d’Andorra de la llista de paradisos fiscals, el febrer del 2010, després de la signatura de divuit acords d’intercanvi d’informació.

Andorra la Vella, 22 de febrer del 2012