El PS pregunta per l’empresa que gestiona les reserves de la web de la campanya turística

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 8 de Febrer de 2012

El conseller general socialdemòcrata David Rios va entrar ahir a Sindicatura una demanda d’informació i un seguit de preguntes que han de rebre resposta escrita relacionades amb l’empresa que gestiona la plataforma de reserves en línia de la campanya d’hivern d’Andorra Turisme, segons va informar el Partit Socialdemòcrata a través d’un comunicat.

Des del PS es volen conèixer els motius que han portat Andorra Turisme a triar la plataforma de l’empresa Hotelopia, amb seu a Palma de Mallorca, “bandejant altres empreses existents a Andorra que ofereixen plataformes similars”.

En el document lliurat, el grup socialdemòcrata pregunta, concretament, quants hotels del Principat estan inclosos en la plataforma, quant ha costat adaptar la plataforma a la web de la campanya turística, quant costa utilitzar-la, quines comissions rep Hotelopia, si és que en rep, i quina durada té el contracte que permet fer ús de la central de reserves.

D’altra banda, els socialdemòcrates van demanar al Govern el contracte signat entre Andorra Turisme i Hotelopia S. L. U, així com l’informe comparatiu de plataformes de reserva (si existeix) elaborat per Andorra Turisme que “demostra que la plataforma de l’empresa Hotelopia S. L. U. és la que millor s’adapta econòmicament i funcionalment a les necessitats de la campanya d’hivern Just Married, engegada per atraure turistes durant els mesos d’hivern i molt centrada en l’esquí.

pdf3.jpg