Comunicat de premsa relatiu a la demanda d’informació sobre la plataforma de reserves en línia de la campanya d’hivern d’Andorra Turisme

Autor:
Font:
Publicat el: 7 de Febrer de 2012

logo-gps-consell.JPG

El Grup parlamentari socialdemòcrata demana informació al Govern sobre la plataforma de reserves en línia de la campanya d’hivern d’Andorra Turisme

El conseller general David Rios del Grup parlamentari socialdemòcrata (GPS) ha entrat a sindicatura una demanda d’informació i un seguit de preguntes que han de rebre resposta escrita relacionades amb la plataforma de reserves en línia inclosa dins la pàgina web www.vineaandorra.ad.

La campanya d’Andorra Turisme per la temporada d’hivern està basada en diferents suports, un d’ells és la pàgina web www.vineaandorra.com en català, www.venaandorra.com en castellà, www.venezenandorre.com en francès i www.venhaaandorra.com en portuguès. Aquesta pàgina web permet contractar paquets d’hotel més forfait, hotel més wellness i hotel més diversió entre d’altres, mitjançant la plataforma de reserves en línia de l’empresa HOTELOPIA S.L.U. amb domicili social a Palma de Mallorca (Espanya).

La demanda d’informació i les preguntes corresponents van adreçades a intentar aclarir una sèrie de dubtes sobre els motius que han fet decidir a Andorra Turisme la tria d’aquesta empresa bandejant altres empreses existents a Andorra que ofereixen plataformes similars. També es vol conèixer el cost econòmic de l’adaptació i de l’ús de la plataforma d’HOTELOPIA.

És per això que es fan les següents preguntes amb resposta escrita perquè el Govern les respongui en el menor termini possible:

–   Quants hotels d’Andorra estan inclosos dins de la plataforma de reserves de HOTELOPIA?

–   Quin ha estat el cost d’adaptar la plataforma de reserves de HOTELOPIA a la pàgina web de la campanya?

–   Quin és el cost d’utilitzar la plataforma de reserves de HOTELOPIA durant la campanya?

–   Quines són les comissions que percep HOTELOPIA, si és que n’hi ha?

–   Quina durada té el contracte que permet fer ús de la central de reserves de HOTELOPIA?

Per altra banda, es demana a Govern la informació següent:

–   El contracte signat entre Andorra Turisme i HOTELOPIA S.L.U.

–  L’informe comparatiu de plataformes de reserva (si existeix) elaborat per Andorra Turisme que demostra que la plataforma de l’empresa HOTELOPIA S.L.U. és la que millor s’adapta econòmicament i funcionalment a les necessitats de la campanya d’hivern “just married”.

(S’acompanya còpia de la demanda d’informació i de les preguntes amb resposta escrita registrada el 7 de febrer amb els núms. 0110 i 0111, al Registre del Consell General)

Andorra la Vella, 7 de febrer del 2012