Comunicat de premsa relatiu a les preguntes i la demanda d’informació sobre el projecte del nou estadi nacional

Autor:
Font:
Publicat el: 6 de Febrer de 2012

logo-gps-consell.JPG

El Grup parlamentari socialdemòcrata interpel·la al Govern sobre el projecte del nou estadi nacional

Rosa Gili ha entrat tres preguntes relatives al nou estadi nacional i una demanda d’informació per obtenir el plec de bases del projecte

El Grup parlamentari socialdemòcrata vol controlar les condicions que regiran el projecte i la construcció de l’Estadi Nacional d’Andorra. Amb aquest objectiu la consellera general Rosa Gili Casals ha demanat al Govern, d’acord amb el que estableix l’article 5 del Reglament del Consell General, que li faciliti el plec de bases relatiu a la selecció d’un professional de l’arquitectura per a la redacció del projecte i la direcció d’obres de construcció de l’Estadi Nacional d’Andorra així com tota la informació complementària que sobre aquest projecte es trobi a l’Àrea d’Edificació del ministeri d’Economia i Territori.

Alhora la consellera socialdemòcrata Rosa Gili Casals ha entrat tres preguntes, que hauran de ser respostes per escrit, en les quals demana al Govern:

–       Quina és l’aportació econòmica que concedeix l’UEFA per a la remodelació de l’actual terreny d’esports del Consell General?

–       Quines són les condicions o exigències que planeja la UEFA per a la futura utilització del terreny d’esports?

–       La previsió d’ocupació de l’actual camp d’esports del Consell General, una vegada s’hagin acabat les obres de transformació en Estadi Nacional, com sigui que aquell terreny està sent utilitzat actualment per la Federació Andorrana de Rugbi.

Aquestes iniciatives de control de l’acció del Govern s’originen en la creixent preocupació que manifesta el món del rugbi andorrà davant la manca d’informació sobre l’abast de la remodelació projectada.

(S’acompanya còpia de la demanda d’informació i de les preguntes registrada el 6 de febrer amb el núm. 0099 i  0100, al Registre del Consell General)

Andorra la Vella, 6 de febrer del 2012