El PS dubta sobre el concurs de concessió de l’heliport

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 6 de Febrer de 2012

El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat una demanda a Sindicatura sol·licitant el plec de bases del concurs per a la construcció i la concessió administrativa del futur heliport nacional que ha tirat endavant el Govern.

En un comunicat de premsa, els socialdemòcrates van expressar dubtes sobre el citat concurs, la convocatòria del qual formalitzava el Butlletí Oficial d’Andorra (BOPA) dimecres passat. El grup parlamentari argumenta que el Govern podria estar donant facilitats a alguna empresa disposada a licitar.

El citat comunicat indicava que “els comentaris que s’escolten i es llegeixen, provinents de persones tècnicament coneixedores dels terminis mínims d’elaboració d’un projecte d’aquestes característiques, apunten que l’escurçament del període de preparació de les ofertes podria afavorir alguna empresa que ja tingués el projecte preparat”. Tanmateix, hi van afegir que unes declaracions de l’excap de Govern, Albert Pintat, a RTVASA, en què manifestava “un gran escepticisme” en relació amb el projecte, “no fan més que augmentar els dubtes inicials”.

El grup parlamentari va posar de manifest que també redueix el possible nombre de licitadors a la construcció i explotació el fet que es tracti d’un concurs nacional i no internacional. “Aquest concurs sembla haver estat plantejat de manera molt precipitada”, conclou el comunicat.

Per tot plegat, el conseller general David Ríos ha formulat la demanda per tenir accés a tota la documentació “i conèixer les especificitats d’aquest concurs i els aspectes de la concessió”.

pdf3.jpg