Comunicat de premsa relatiu a la demanda del plec de bases del concurs per la la concessió de l’Heliport Nacional

Autor:
Font:
Publicat el: 5 de Febrer de 2012

logo-gps-consell.JPG

El Grup parlamentari socialdemòcrata demana el plec de bases del concurs per la concessió administrativa de la gestió de les línies de vol regular i internacionals i construcció i gestió indirecta del servei públic de l’Heliport Nacional d’Andorra (HNA)

El BOPA núm. 005, any 24 amb data 01/02/2012 publica la convocatòria d’un concurs nacional, obert i amb modalitat de contractació ordinària per la concessió administrativa de la gestió de les línies de vol regular internacionals i construcció i gestió indirecta del servei públic de l’heliport nacional d’Andorra (HNA).

Per conèixer les especificitats d’aquest concurs i els aspectes relacionats amb la concessió, el Grup parlamentari socialdemòcrata ha decidit sol·licitar a Govern el plec de bases que regeix el concurs.

Els comentaris inicials que s’escolten i llegeixen, provinents de persones tècnicament coneixedores dels terminis mínims d’elaboració d’un projecte d’aquestes característiques, apunten que l’escurçament del període de preparació de les ofertes podria afavorir a alguna empresa que ja tingués un projecte preparat.

D’igual manera el fet que el concurs sigui nacional i no pas internacional redueix dràsticament el nombre d’empreses que podran presentar-se.

Aquest concurs sembla haver estat plantejat de manera molt precipitada. Les declaracions efectuades per Albert Pintat a RTVA SA el dimecres passat, en les quals va manifestar un gran escepticisme en relació al projecte del govern de DA, no fan més que augmentar els dubtes inicials.

(S’acompanya còpia de la demanda d’informació registrada el 3 de febrer amb el núm. 092 al Registre del Consell General)

Andorra la Vella, 5 de febrer del 2012