Les retallades als funcionaris tindran esmena a la totalitat

Autor: E. A.
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 31 de Gener de 2012

El Grup parlamentari socialdemòcrata presentarà una esmena a la totalitat al Projecte de llei de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal. Això no exclou la possibilitat que hi presentin esmenes parcials, sempre i quan el Govern els trameti la informació complementària sol·licitada pel conseller socialdemòcrata David Rios abans del 9 de febrer –recordem que la Sindicatura va decidir allargar set dies i mig el període per presentar esmenes al projecte de llei davant la demanda dels socialdemòcrates i que aquesta data correspon al nou termini.

Rios va informar al president del grup socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, que el secretari de Sindicatura Carles Ensenyat, membre del grup parlamentari demòcrata, li havia explicat que el Govern està preparant la documentació en qüestió. La demanda d’informació feta per Rios, que també és secretari de Sindicatura, persegueix l’objectiu de disposar de la informació necessària «per poder dur a terme una anàlisi acurada de l’impacte de les mesures que proposa el projecte de llei» i, en concret, a quantes persones afectarà i de quina manera.

En qualsevol cas, Bartumeu ja ha avançat que el seu grup presentarà una esmena a la totalitat després d’una primera anàlisi del text que ha preparat el Govern, en espera de disposar de la informació complementària requerida pel conseller David Rios.

pdf3.jpg