El PS pregunta pels contractes de relació especial

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 23 de Gener de 2012

La consellera general socialdemòcrata, Mariona González, ha presentat una demanda d’informació per saber la relació de totes les persones físiques o jurídiques que han prestat serveis d’assessorament o de relació especial a l’Administració General des del juny del 2011 al gener del 2012. El PS reclama aquestes dades després de «constatar la proliferació d’aquests contractes amb unes retribucions que estarien renyides amb la contenció pressupostària que es pregona dels del govern de DA», assegura el grup parlamentari en un comunicat.

Concretament, González demana la relació de totes les persones físiques o jurídiques que han prestat serveis d’assessorament o de relació especial a l’Administració General, que no hagin estat contractades mitjançant edicte, des del mes de juny del 2011 al mes de gener del 2012. La demanda reclama informació sobre la periodicitat, l’import de la retribució i la imputació pressupostària dels imports pagats. També que es faci constar el servei, departament o autoritat al qual han estat o estan encara adscrits de forma habitual o al que s’ha imputat la despesa. I a més, es demana l’especificació dels avantatges en espècie de què hagin pogut gaudir les persones.

Una demanda similar va fer el maig del 2007 l’aleshores conseller socialdemòcrata Carles Blasi, i l’Executiu d’Albert Pintat va facilitar la documentació sol·licitada, tal i com es recorda en el comunicat.

pdf3.jpg