Bartumeu lamenta la importació de residus dels països veïns

Autor:
Font:
Publicat el: 31 de Març de 2008

El Periodic d'Andorra 

El Periòdic

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, aprofita la nova confrontació sorgida a França pel que hauria de ser la posada en funcionament d’un centre de tractament de residus a la vila d’Arques que genera l’oposició dels veïns i d’una empresa familiar (Bonduelle, que compta amb 850 assalariats, i també dóna feina a més de 650 agricultors) que és líder mundial en la comercialització de llegums, per criticar la política del Govern amb relació als residus.

Així, en un nou Apunt d’actualitat, el líder de l’Alternativa assegura que la citada confrontació entre els interessos de la incineració i la qualitat de vida dels ciutadans “ens arriben a casa nostra quan hem sabut que el Govern del senyor Pintat afavoreix la importació a Andorra de residus i deixalles dels països veïns, per cremar més i més al Centre d’incineració de Cal Roselló”. I, per tant, segons Bartumeu, “és evident que el Partit Liberal es va entestar a triar la tecnologia més onerosa i alhora més arriscada per a la salut de les persones que vivim i treballem a la Vall d’Andorra”.

Tot plegat provocarà l’aparició d'”un altre gran dossier que, quan arribi l’alternança, obligarà a un replantejament seriós en defensa de l’interès general”, conclou el màxim dirigent dels socialdemòcrates. (Veure Apunt d’Actualitat)

pdf3.jpg