El PS pregunta sobre el Consell Assessor de Salut

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 20 d'Octubre de 2011

El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a la Sindicatura sis preguntes per saber quin és el funcionament i l’abast del Consell Assessor de Salut i Benestar.

D’aquesta manera, la consellera general socialdemòcrata Sílvia Bonet va entrar dimarts les preguntes, que hauran de ser respostes per escrit per l’executiu. Bonet manifesta la seva preocupació perquè “no es prenguin decisions de manera precipitada” que puguin arribar a provocar “confl ictes, confrontacions i malestars, generant intranquil·litat en els ciutadans i preocupació entre els professionals”.

La consellera socialdemòcrata assenyala en l’argumentació de les preguntes que ha tramès que “és important que les modifi cacions, tant del model sanitari com del sistema sanitari, es facin pactant amb tots els professionals sanitaris i arribant a acords amb criteris basats en l’evidència científi ca, perquè no disminueixi la qualitat assistencial”.

A més a més, Bonet creu que “no s’haurien de donar missatges que facin referència a possibles retallades a sanitat, sinó que s’hauria de destacar que el que es vol és mantenir i argumentar la qualitat del sistema de salut amb els criteris de sostenibilitat”.

pdf3.jpg