Ríos demana al Govern el contracte de Budzaku

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 17 d'Octubre de 2011

El conseller socialdemòcrata David Ríos ha demanat al Govern el contracte de Betim Budzaku amb Andorra Turisme. La finalitat d’aquesta petició és «avaluar l’abast de la ‘simpatia’ vers Andorra del contractat, així com el cost global d’aquesta contractació», segons va informar ahir el grup parlamentari socialdemòcrata mitjançant un comunicat.

Els socialdemòcrates assenyalen que, en la sessió del Consell General de control al Govern, que va tenir lloc el 29 de setembre, el ministre de Turisme va respondre –«amb evident prepotència»– que la contractació de Budzaku era «un gran encert i que el sou convingut, més de 8.000 euros, era de mercat». «Fins i tot va afegir que el sr. Budzaku experimentava una simpatia tan gran vers el Principat que hauria acceptat unes condicions, una retribució, inferiors a les que gaudia a Espanya», afegeixen.

Amb l’objectiu de conèixer l’abast de la relació contractual establerta, el conseller general David Ríos ha demanat al Govern que li sigui tramesa «còpia del contracte i qualsevol altre document contractual que estableixi la relació de prestació de serveis, laboral o mercantil, del sr. Betim Budzaku amb Andorra Turisme, SAU». La petició es fa d’acord amb el que disposa l’article 5 del Reglament del Consell General.

pdf3.jpg