Bartumeu s’entrevista amb el primer secretari de la Federació de l’Arieja del PS

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 10 d'Octubre de 2011

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va reunir ahir amb Marc Carballido, primer secretari de la Federació de l’Arieja del Partit Socialista francès i vicepresident del Consell Regional de Migdia-Pirineus, en el qual és el responsable de gestionar la presidència de la Conferència de Treball dels Pirineus (CTP).

Bartumeu va ser ahir a Foix, convidat per Carballido, per a observar el desenvolupament de les primàries ciutadanes convocades pels socialistes i els radicals d’esquerra francès per a escollir el candidat -o la candidata- de l’esquerra socialdemòcrata francesa per a les eleccions presidencials del maig de l’any vinent.

Durant els dies anteriors, Bartumeu també va assistir -el dijous al vespre en companyia de Víctor Naudi, president del PS- a l’acte de campanya de François Hollande a Tolosa de Llenguadoc, on van acudir més de 2.000 persones. El divendres dia 7 d’octubre el president del grup parlamentari socialdemòcrata també va acudir a la vila de Lavelanet per assistir a l’acte d’homenatge a Jean-Pierre Bel, excalcalde d’aquella ciutat de l’Arieja i senador d’aquell departament francès que ha estat recentment elegit president del Senat francès.

D’altra banda, la seu del Partit Socialdemòcrata d’Andorra va servir ahir de col·legi electoral per a que els residents francesos poguessin participar també en les primàries dels socialistes francesos.

pdf3.jpg