Els socialdemòcrates reclamen una còpia de l’informe del CAA

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 9 d'Agost de 2011

El conseller general socialdemòcrata David Ríos ha demanat al síndic general, Vicenç Mateu, que se sol·liciti al Govern la tramesa d’una còpia de l’informe que el Consell Andorrà de l’Audiovisual (CAA) va adreçar a l’Executiu, segons es va conèixer les darreres setmanes.

La petició, segons manifesta el grup socialdemòcrata en un comunicat emès ahir, es justifica pel compliment de l’activitat parlamentària els consellers generals, que tenen el dret que l’administració pública els faciliti les dades, informes o documents que obren en el seu poder. El grup parlamentari socialdemòcrata recorda que el CAA és un organisme nomenat pel Consell General i constata «que no s’ha molestat a adreçar als grups parlamentaris còpia de l’informe ara sol·licitat al Govern».

En aquest informe, el CAA aposta per un model diferent de televisió que permeti la reducció del dèficit sense retallar la plantilla, segons va exposar en el seu dia el president de l’ens, Lluís Rodríguez. El document es va elaborar per encàrrec del cap de Govern, Toni Martí.