DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

Autor:
Font:
Publicat el: 8 de Març de 2008

                                                            Veure recull de premsa

lazo_blanco.bmp 

  Secretaria de Polítiques d’Igualtat

A les 12 del migdia, davant del Comú d’Andorra la Vella, es llegiran unes manifestacions, a favor de la igualtat real entre homes i dones en la nostra societat, i especialment, com a acció de conscienciació ciutadana, hem escollit reivindicar que les feines de la llar són a compartir entre els dos membres de la parella, per arribar a conciliar els dos per igual la vida familiar i laboral.

Per això hem escollit aquest lema:

“A CASA ES TRACTA DE COMPARTIR EN LLOC D’AJUDAR”

A més es repartiran uns fulletons amb el missatge entre les persones que assisteixin a l’acte, i alguns companys de la Secretaria de Polítiques d’Igualtat faran una escenificació per tal de posar una imatge a les nostres paraules.

El mateix acte es repetirà a les 21.30h al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, just abans de l’obra de teatre que han organitzat des d’aquesta institució.

Et convidem a participar en aquests actes reivindicatius per tal que tinguin el major ressò mediàtic possible, fent patent la ideologia socialdemòcrata d’una societat més justa i equitativa en oportunitats per a tots i totes, i especialment reivindicant que en aquest moment històric el PARTIT SOCIALDEMÒCRATA defensa fer accions polítiques decidides per arribar a la igualtat real d’oportunitats entre gèneres en la nostra societat. Al mateix temps ens solidaritzarem amb totes les dones del món que veuen retallats els seus drets fonamentals, són víctimes de violència, opressió, i domini, i que pateixen discriminacions greus només pel fet de ser dones.

pdf1