Martí i Bartumeu es troben per avançar en el traspàs

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 12 d'Abril de 2011

El futur cap de Govern, Toni Martí, i el president del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra, Ladislau Baró, es van reunir ahir al matí per segona vegada amb el cap de Govern en funcions, Jaume Bartumeu, amb l’objectiu d’avançar en el traspàs de poders.

Els demòcrates van arribar a l’edifici administratiu amb deu minuts d’antelació i hi van anar amb l’expectativa de tractar tant els temes relacionats amb el traspàs de dossiers com la proposta llançada per Toni Martí als socialdemòcrates, en el sentit de cedir-los un ministeri. Tot i que el primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Ferran Goya, ja va manifestar la negativa de la seva formació davant de l’oferta de Martí, els de DA esperaven ahir una resposta formal.

En sortir de la reunió, que es va allargar al voltant d’una hora, el futur president del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra, Ladislau Baró, va informar que s’havien tractat, efectivament, els temes tècnics relacionats amb el traspàs dels dossiers. En aquest sentit, Baró va afirmar que la sessió de treball es va desenvolupar «amb cordialitat», en declaracions recollides per l’ANA.

Sobre la proposta d’oferir un ministeri als socialdemòcrates, Baró va dir que el cap de Govern en funcions s’havia remès a les declaracions que va fer el primer secretari del PS, també en funcions, Ferran Goya. Va ser la setmana passada quan Goya va donar a conèixer la negativa del PS a la proposta de DA, tot i reconèixer que el posicionament oficial no quedarà fixat fins al congrés que els socialdemòcrates celebraran al juny.

pdf3.jpg