Bartumeu confirma la negativa a l’oferta d’ocupar un ministeri

Autor: MARIÀ MIÑO
Font: BON DIA
Publicat el: 12 d'Abril de 2011

El cap de Govern en funcions, Jaume Bartumeu, va confirmar ahir la negativa del primer secretari en funcions del Partit Socialdemòcrata (PS), Ferran Goya, a la proposta de Demòcrates per Andorra (DA) de cedir- los un ministeri.

El líder socialdemòcrata es va remetre a les manifestacions de Goya en la segona reunió mantinguda ahir amb el futur cap de Govern, Antoni Martí, i el proper president del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra, Ladislau Baró. Tot i que el primer secretari del PS ja havia manifestat la negativa socialdemòcrata a l’oferta, els representants de DA esperaven aquest dilluns una contesta formal.

La trobada també va servir per abordar la qüestió del traspàs de dossiers de l’executiu. Sobre aquest assumpte, Baró va assenyalar que “la primera fase s’ha acabat”, i va afegir que de moment no s’ha fixat una data de cara a una tercera reunió amb el cap de Govern en funcions.

En sortir de la reunió, que es va allargar al voltant d’una hora, el futur president del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra va apuntar que la feina feta amb Jaume Bartumeu s’havia desenvolupat “amb cordialitat”.

pdf3.jpg