Bartumeu es compromet a aprovar la llei de bombers

Autor: M. F.
Font: BON DIA
Publicat el: 1 d'Abril de 2011

El candidat a la reelecció a cap de Govern, Jaume Bartumeu, va manifestar ahir que si el PS torna a governar tiraran endavant la llei dels bombers. En aquest sentit va lamentar que aquesta aprovació no s’hagi pogut fer abans, ja que des de l’oposició “no volien que avancés”.

Bartumeu va mantenir una trobada amb els bombers a la caserna de Santa Coloma i durant el matí es va entrevistar amb membres de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) i treballadors d’Andorra Telecom. En la reunió amb l’EFA, el candidat va defensar la proposta del PS com a projecte “sòlid, solvent i sense la improvisació” que ell considera que hi ha en el projecte de DA, ja que és un programa “fet en quinze dies”, va afegir.

A més a més, va aprofitar la trobada per exposar les línies de treball d’aquests dos anys de Govern, tant pel que fa a la política exterior com la interior. En aquest sentit, va remarcar que els poders econòmics han d’estar “sotmesos” a l’interès general i no han d’intentar “dictar la política de Govern”. En aquest sentit va remarcar que cal una reflexió sobre DA, ja que, va insistir, “apareix creat des de la improvisació més absoluta” i amb la intenció de “frenar el canvi” que s’ha donat en aquests dos anys de Govern socialdemòcrata i “tornar enrere”. En la reunió amb l’EFA, Bartumeu els va exposar també la proposta tributària.

pdf3.jpg