Jaume Bartumeu: “Els poders econòmics han d’estar sotmesos a l’interès general, i per tant no poden aconseguir dictar la política del país al Govern”

Autor:
Font:
Publicat el: 31 de Març de 2011

El candidat ha exposat durant una trobada amb l’Empresa Familiar Andorrana l’acció realitzada pel Govern els darrers dos anys perquè Andorra esdevingui un Estat fort i ha parlat d’un tema que preocupa els empresaris: el desenvolupament de la reforma tributària.

Jaume Bartumeu ha exposat aquest matí en una reunió amb l’EFA que la candidatura AraFutur està integrada per un equip sòlid i solvent, que està preparat per governar i que ho està demostrant. Ha afegit que es tracta d’un equip “que coneix els dossiers, que no ha d’improvisar, que té un programa de govern que no s’ha hagut de fer en 15 dies sinó que el tenim en ple desenvolupament”. En aquest sentit, Bartumeu ha subratllat que Demòcrates per Andorra és una opció que “apareix cada dia demostrant que s’ha creat des de la improvisació més absoluta amb l’objectiu de frenar l’Andorra del futur, el canvi que van voler els ciutadans fa dos anys i intentar fer tornar enrere la nostra societat”.

El candidat socialdemòcrata ha iniciat la seva exposició situant el context que ha conduït a l’escenari d’eleccions anticipades “per un bloqueig de la dreta conservadora d’aquest país”; i ha explicat les línies generals de l’acció del Govern dels darrers dos anys realitzada “perquè Andorra sigui un Estat fort tant a nivell internacional com a l’interior”.