Jaume Bartumeu demana a Antoni Martí un debat entre els dos candidats que el cap de llista de DA defineix com “els únics amb opció de governar”

Autor:
Font:
Publicat el: 29 de Març de 2011

El candidat socialdemòcrata ha fet aquesta demanda durant una nova edició dels “Esmorzars amb Jaume Bartumeu” celebrada aquest matí, ja que “molts ciutadans així ho esperen”.

29esmorzarspremsa

En la recta final de la campanya electoral, Jaume Bartumeu ha formulat aquest matí una petició formal al candidat de Demòcrates per Andorra, Antoni Martí, perquè vulgui acceptar un debat entre els dos únics candidats que, segons afirma el cap de llista de DA, tenen opció de governar.

Molts ciutadans esperen aquesta confrontació dialèctica per contrastar programes de govern. Aquesta és una de les raons adduïdes avui per Jaume Bartumeu per fer la demanda. I ha afegit que, “com que Antoni Martí lidera una plataforma que se situa com a preparada per intentar aconseguir l’alternança al Govern d’Andorra, el més adequat, necessari i respectuós per als ciutadans i ciutadanes d’aquest país seria plantejar un debat”.

Jaume Bartumeu ha recordat que aquesta demanda ja la van plantejar dues emissores de ràdio, i Antoni Martí “s’ha resistit a acceptar”.