Bartumeu reitera que no privatitzarà Andorra Telecom

Autor: A. TUGAS
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 29 de Març de 2011

El candidat a cap de Govern del Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va reiterar ahir als treballadors d’Andorra Telecom el que ja va anunciar a la reunió de poble de divendres passat: que no pensa privatitzar la parapública. Un compromís que va fer extensiu a FEDA i “a qualsevol patrimoni de l’Estat”.

El candidat del PS va explicar que van acudir prop d’una quarantena d’empleats de la parapública, i que els va transmetre “la nostra opinió sobre la reforma de la funció pública”. Malgrat que els treballadors no són ben bé funcionaris, tenen una consideració similar per part de l’Estat. En tot cas, el futur laboral no va ser l’única inquietud que els assistents a la reunió van manifestar al candidat a cap de Govern. Bartumeu també va ser preguntat per la regulació de l’ecomerç, l’aplicació de les noves tecnologies, i altres aspectes tan diversos com l’accés a l’habitatge o fins i tot la despenalització de l’avortament. Bartumeu també es va interessar per l’estatut intern dels treballadors, i va quedar satisfet en comprovar que algunes reivindicacions dels treballadors sobre els horaris dels qui treballen a l’atenció telefònica s’havien resolt.

Bartumeu també es va trobar a la tarda amb membres del cos de policia. El candidat es va mostrar favorable a reforçar la plantilla, ja que com ha advertit altres vegades “no volem menys Estat, sinó millor Estat”, i entén que la seguretat és un dels actius que cal mantenir, “envejada” des d’altres països. Malgrat tot va recordar que el projecte de “policia de proximitat”, que requereix un gran nombre d’efectius, és “heretat”.

pdf3.jpg