Suport al comerç amb fets, no només amb paraules

Autor:
Font:
Publicat el: 27 de Març de 2011

Jaume Bartumeu explica durant la visita que ha fet aquest matí a comerciants d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella que el Govern ha fet un pla de reactivació del comerç, s’han avalat crèdits destinats a 22 petits negocis i s’han impulsat campanyes per fer venir compradors en temporada baixa.

20110327botigues

Acompanyat dels candidats territorials d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella, Jaume Bartumeu ha fet un recorregut per bona part dels comerços situats a les avingudes Carlemany i Meritxell. El candidat ha remarcat que el comerç és l’origen del creixement econòmic i de l’expansió d’Andorra, i per això “hem de demostrar amb fets i no només amb paraules que estem al costat del comerç”.

Jaume Bartumeu ha subratllat que donar suport al comerç va més enllà de saludar els comerciants, i ha recordat que des del Govern s’ha fet un pla de reactivació del comerç, s’ha promogut que 22 petites empreses hagin tingut un aval del Govern per dur a terme la seva activitat, i que el proper mes de maig s’iniciarà una campanya per ajudar el comerç, destinada a portar en temporada baixa compradors al nostre país. De fet, alguns comerciants han expressat al cap de Govern en funcions que fa falta trobar noves maneres de fer venir clients un cop finalitza la temporada d’esquí

Molts ciutadans i ciutadanes han pogut conversar aquest matí amb Jaume Bartumeu i la resta de candidats i candidates. Una idea recurrent que han expressat, segons ha dit Jaume Bartumeu, és que “no entenen com ni perquè persones que es diuen responsables políticament s’han dedicat durant dos anys a posar bastons a les rodes al Govern resultat de les eleccions del 2009. No s’entén com n’hi ha que políticament no volen reconèixer els resultats electorals i en lloc de dedicar-se a ajudar el país, es dediquen a ensorrar-lo”.

Jaume Bartumeu ha recordat avui que els socialdemòcrates han estat els primers a plantejar un pacte d’Estat per les relacions econòmiques exteriors, un pacte d’Estat per redreçar la situació de la Caixa Andorra de Seguretat Social, i que ja s’ha iniciat un pacte d’Estat per establir la delimitació de competències entre el Govern i els comuns sent el candidat a la reelecció cap de Govern, i Antoni Martí, cònsol major d’Escaldes-Engordany. En aquest sentit, Bartumeu ha constatat que el cap de llista de Demòcrates per Andorra “va al darrere de les propostes socialdemòcrates quan planteja un Govern d’unitat” i ha valorat positivament que Antoni Martí “s’afegeixi un cop més a les nostres propostes”.