Bartumeu, inquiet per la “despreocupació” de Pintat

Autor:
Font:
Publicat el: 24 de Febrer de 2008

el Periodic 

J. V.

Per la seva banda, el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va mostrar inquiet per la “despreocupació” de Pintat pel que fa a la possible sortida del Principat de la llista de paradisos fiscals: “Hauria de tenir més prudència quan els seus discursos són desmentits per la realitat.  

Fa poc, per exemple, es va reunir a París amb el màxim responsable de l’OCDE, Ángel Gurría, que precisament aquesta setmana ha emès un comunicat duríssim que afectava Andorra. Si després de tot això encara pot fer declaracions dient que no li preocupa aquest tema, anem bé”.

En aquest sentit, Bartumeu va destacar que “la ciutadania i els agents econòmics ens diuen cada dia que les coses no van bé. Hi ha la sensació generalitzada que el Govern ha fracassat en la reorientació d’un nou marc econòmic. L’Alternativa podrà concretar una proposta que engresqui els agents econòmics i torni l’esperança a tots els que treballen i viuen a Andorra”.

VISITA DE L’OCDE // Cal recordar que després de les últimes manifestacions de l’OCDE, el Govern va enviar un comunicat per dir que manté contacte amb Gurría i que ha comunicat a l’OCDE l’aprovació de la Llei de societats i de la Llei de comptabilitat dels empresaris per “actualitzar els informes de l’organisme”. A més, des de Govern s’assegura que el treball conjunt amb l’OCDE culminarà amb la visita d’una delegació de l’ens a Andorra abans de l’estiu. Per un altre costat, el Govern també es reafirmava en “la seva voluntat de conduir l’economia d’Andorra cap a la transparència”.

pdf3.jpg