Jaume Bartumeu es compromet a instaurar el vot per correu per facilitar aquest dret a residents a l’estranger

Autor:
Font:
Publicat el: 17 de Març de 2011

Ho ha dit aquest vespre a Barcelona durant l’exposició de les propostes socialdemòcrates per al futur d’Andorra. La xerrada, que s’ha realitzat en un cèntric hotel de la capital catalana, ha comptat amb un centenar d’assistents.

20110204-acte-bcn

Jaume Bartumeu ha exposat a Barcelona, en una sala que s’ha quedat petita, els eixos sobre els quals s’assentarà el programa electoral socialdemòcrata: un Estat fort, una economia competitiva i un país modern per fer una societat amb futur.

Tal com ja va anunciar ahir el candidat, avui ha reiterat el compromís d’estudiar al Consell General com garantir la cobertura sanitària dels estudiants majors de 25 anys i la situació dels autònoms, que han vist com, amb l’aplicació de la llei de seguretat social consensuada entre totes les forces polítiques, han vist incrementada notablement les seves cotitzacions.

El candidat a la reelecció com a cap de Govern ha parlat de les millores que s’han aconseguit en les relacions amb Europa i de com això farà que millorin les condicions dels andorrans residents a l’estranger.

Bartumeu ha presentat la candidatura d’AraFutur com l’opció forta i amb lideratge, i la que vol tirar cap al futur. A més de recordar els tres pilars del seu programa, que són l’esforç, el progrés i la justícia, ha comentat com s’han aconseguit els convenis d’intercanvi d’informació i la sortida de la llista negra de l’OCDE.

En aquest sentit ha posat en relleu la importància de completar la reforma fiscal a partir de l’aprovació de l’IVA, fet que permetrà establir convenis per evitar la doble imposició i fer que els professionals andorrans puguin exportar béns i serveis a l’exterior sense patir un tracte fiscal discriminatori, i per tant, ser competitius.