Jaume Bartumeu dóna resposta als professionals del Club de Màrqueting preocupats per rebre un tracte fiscal discriminatori en l’exportació de serveis

Autor:
Font:
Publicat el: 16 de Març de 2011

El candidat socialdemòcrata exposa que els professionals andorrans podran ser competitius a l’hora de vendre els seus serveis fora d’Andorra un cop s’hagin signat els convenis per evitar la doble imposició.

Quan s’hagi aprovat la llei de l’IVA en els propers mesos, es preveu negociar amb França i Espanya aquests convenis. Jaume Bartumeu preveu que les negociacions estaran molt avançades a final d’aquest any 2011. El Club de Màrqueting, que aplega els professionals que es dediquen al màrqueting, ha convidat a un dinar de treball el candidat Jaume Bartumeu amb l’objectiu de compartir els seus neguits i exposar les propostes socialdemòcrates per solventar la manca de competitivitat que pateixen en rebre un tracte fiscal discriminatori quan exporten serveis fora d’Andorra.

Jaume Bartumeu ha explicat el canvi de model econòmic iniciat amb la reforma fiscal, que té el doble objectiu de poder exportar serveis amb garanties d’Andorra cap a fora, i alhora rebre inversió estrangera positiva al Principat. El candidat socialdemòcrata ha explicat que les demandes dels professionals que es dediquen al màrqueting es podran veure resoltes aplicant l’actual programa de govern, que és un programa de futur.