Bartumeu veu necessària una reforma de la llei de la CASS

Autor: ANA
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 16 de Març de 2011

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va anunciar que considera necessària una reforma legislativa del sistema de cotització dels autònoms a la CASS per evitar situacions d’injustícia.

El candidat a la reelecció pel Partit Socialdemòcrata va fer aquestes declaracions en el seu discurs durant Els matins d’Agència on va exposar algunes de les línies del seu programa davant representants dels diversos agents econòmics i socials del Principat. Bartumeu va parlar del gran problema de dèficit de l’Estat, i de com el seu govern ho afrontaria si guanyés les eleccions, fent-ho de manera organitzada i pensant en el futur, però va indicar que no es pot parlar d’aprimar la nòmina de l’Administració l’endemà de les eleccions i a costa de reduir el personal.

D’altra banda, el cap de Govern i candidat a la reelecció, Jaume Bartumeu, va anunciar que la Comissió Europea està treballant per trobar un encaix a la Unió Europea per als petits estats com Andorra, San Marino i Mònaco, a partir del Tractat de Lisboa, i que podria fer la proposta abans d’acabarse la presidència hongaresa al pròxim mes de juny. Bartumeu va proposar per després de les eleccions un pacte d’Estat que espera que sigui compartit per DA per avaluar la proposta de la Comissió Europea d’encaix amb Europa.