Jaume Bartumeu i Rosa Gili divulguen a La Seu d’Urgell l’acte de presentació de les propostes socialdemòcrates per al futur d’Andorra

Autor:
Font:
Publicat el: 12 de Març de 2011

Els caps de la llista nacional d’AraFutur s’han acostat aquest matí fins a La Seu d’Urgell per divulgar l’acte de presentació de les propostes socialdemòcrates per al futur d’Andorra que es durà a terme el proper dimarts 15 de març a les 20h a la sala d’actes de la Immaculada.

Jaume Bartumeu ha destacat l’estreta relació d’Andorra amb la resta del Pirineu, i en concret amb La Seu d’Urgell, a causa de la important població que viu i treballa a banda i banda de la frontera: tant ciutadans de la capital de l’Alt Urgell que viuen o treballen a Andorra, com andorrans que tenen vincles amb La Seu. Per això ha posat de relleu la importància que aquest col·lectiu pugui escoltar el proper dimarts les propostes socialdemòcrates per al futur d’Andorra.

El candidat ha declarat que Andorra és un mercat per a tots els empresaris de l’Alt Urgell i de Lleida, amb representants dels quals s’ha reunit en almenys 3 ocasions els darrers mesos. En aquest sentit, ha afegit, “la nostra proposta d’associació amb Europa i de canvi de model econòmic –fent referència explícita a la reforma tributària- ens porta a veure que els empresaris andorrans podran exportar béns i serveis cap als països veïns. En aquest sentit, Catalunya és un mercat extraordinari”.

El cap de la llista nacional s’ha protegit de l’abundant pluja que ha caigut aquest matí amb un paraigües de la Unió Europea, una imatge que reforça la proposta socialdemòcrata d’acostament a Europa. Jaume Bartumeu també ha parlat del reforçament en matèria turística de la marca “Andorra, país dels Pirineus”.