Bartumeu marca mancances en l’informe de l’empresariat

Autor: P.G.
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 12 de Març de 2011

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va remarcar que el document de reformes econòmiques que estan preparant els col·lectius empresarials presenta algunes mancances i certs errors. Bartumeu va puntualitzar que la situació econòmica que les associacions empresarials analitzen en aquest informe no s’ajusta exactament a la realitat «perquè no disposen de totes les dades econòmiques actualitzades», va explicar.

La reforma tributària que permet començar a treballar en els convenis de doble imposició, l’acord monetari com a demostració de voluntat d’acostament al mercat interior europeu i mesures de reactivació econòmica, són alguns punts en comú que comparteix el cap del Govern amb les associacions empresarials, segons va manifestar ahir. «Coincidim en que Andorra té futur i passa pel model econòmic», va explicar Bartumeu.

La reunió de Bartumeu amb Marc Pantebre, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), Xavier Altimir, president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i Joan Tomàs, secretari de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA), va durar més d’una hora i mitja i va servir «per tractar de millorar aquest documents, els promotors dels qual són conscients», va manifestar Bartumeu.

Aquest informe es preveu estigui finalitzat en el mes de maig vinent, i serà presentat al Govern que surti votat el 3-A perquè des dels col·lectius empresarials es vol que l’executiu faci seves les reformes.