Bona festa per a tothom!

Autor:
Font:
Publicat el: 14 de Març de 2011

CONSTITUCIÓ D'ANDORRA

Benvolguts conciutadans,

Benvolguts afiliats i simpatitzants del Partit Socialdemòcrata,

Un dia tan assenyalat com el 14 de març em permet adreçar-vos unes reflexions en positiu.

Andorra necessita de la nostra aportació individual i de la nostra força col•lectiva per afrontar amb coherència, amb visió responsable i crítica, els reptes que en un dia com avui hem de recordar, sense deixar de banda la part més festiva i lúdica de la jornada.

Celebrant el 14 de març reivindiquem que volem continuar obrint Andorra al món i especialment a Europa. A nous ciutadans que han vingut a residir entre nosaltres, a noves formes econòmiques, a nous tractats internacionals; en definitiva, al futur.

Celebrar el 14 de març implica reflexionar sobre la realitat del país i d’alguns dels desequilibris que hem pogut detectar.

Hem avançat molt en la millora general del benestar, però potser no tothom ha pogut comptar encara amb la seva oportunitat.

Per això hem de continuar treballant des del Partit Socialdemòcrata per un futur més bo per a tothom i per consolidar l’activitat econòmica en tots el àmbits.

I així ho estem fent i ho farem, colze amb colze, amb els emprenedors, amb els empresaris i els professionals autònoms de casa nostra, amb les petites, mitjanes i grans empreses, amb les superfícies comercials i les botigues, amb els joves estudiants o els joves assalariats, amb el sector turístic i amb les estacions d’esquí.

Hem de treballar per aconseguir que els resultats de les properes eleccions generals reforcin aquesta bona imatge exterior d’Andorra, que el govern del Partit Socialdemòcrata ha contribuït a aconseguir.

També caldrà que es mantingui el dinamisme econòmic interior, que hem afavorit des del Govern en impulsar la reforma fiscal, tan necessària per al país, per encarar l’endeutament públic d’una manera global, planificant-ne el finançament per no ofegar l’activitat empresarial.

El nostre país, sempre en constant evolució, s’ha fet seva la Constitució, perquè en ella hi som representats totes i tots.

Tots hi som perquè la sobirania és de la comunitat. Si tots hi som, tots estem convidats a participar en el progrés d’Andorra. I el Partit Socialdemòcrata ho ha de fer possible.

Agraeixo la vostra confiança en el país. Les possibilitats d’Andorra són molt àmplies, però cal continuar intensificant el seu creixement econòmic i el seu reconeixement interior i exterior. Hi hem treballat molt i cal finalitzar la feina.

Confio en tots vosaltres per afrontar els reptes que tenim al davant. Perquè ara iniciem el futur.

Bona festa per a tothom!

Jaume Bartumeu Cassany
President del Partit Socialdemòcrata