JAUME BARTUMEU RENOVA AMB ELS FUNCIONARIS EL COMPROMÍS CONTRET A LA TAULA DE FUNCIÓ PÚBLICA

Autor:
Font:
Publicat el: 11 de Març de 2011

Jaume Bartumeu, juntament amb els candidats d’AraFutur David Ríos (número 3 de la llista nacional), i de Bruno Bartolomé (cap de llista a Sant Julià de Lòria), s’han entrevistat aquesta tarda amb representants de l’Associació de Personal Adscrit a l’Administració General (APAAG).

Els socialdemòcrates han renovat amb la delegació de l’APAAG, encapçalada pel seu president, Albert Verdú, el compromís contret en relació als treballs efectuats els darrers mesos a la Taula de Funció pública. En aquestes taules de diàleg s’han establert 33 propostes acordades amb tots els sindicats per a l’assoliment d’una administració més eficient i sostenible que contempli una major professionalització dels funcionaris.

L’APAAG ha fet constar el seu malestar per la mala imatge que, alguns sectors, interessadament, volen donar dels funcionaris, que sovint esdevenen el flanc habitual per a descarregar tots els mals del país. En aquest sentit, han demanat el compromís polític per dignificar la imatge del treballador públic. A aquesta demanda Jaume Bartumeu ha contestat que mantindrà la seva acció, desenvolupada en els darrers dos anys, adreçada a reforçar una administració al servei del ciutadà.