Jaume Bartumeu: “Creiem que hi ha d’haver un únic debat a ATV a l’inici de la campanya per respecte a la ciutadania que opti per votar a la Batllia”

Autor:
Font:
Publicat el: 6 de Març de 2011

El candidat d’AraFutur així ho ha posat de relleu aquest vespre durant la inauguració del Global Tourism Forum Andorra, que se celebra al Principat entre avui i demà, i que permetrà oferir una visibilitat internacional del país.

Jaume Bartumeu ha expressat la seva sorpresa perquè hi hagi llistes nacionals que no trobin bé el plantejament d’Andorra Televisió d’oferir el debat nacional el dia 20 de març, primer dia de campanya, sobretot si es té en compte que a partir de l’endemà la ciutadania ja podrà dipositar el seu vot a la Batllia. En aquest sentit, ha manifestat que sempre ha trobat atípic que s’ofereixi l’opció de votar sense que els ciutadans i ciutadanes puguin conèixer les propostes de les candidatures que concorren a les eleccions.

AraFutur és del parer que un debat a la televisió nacional és suficient per exposar les propostes electorals als ciutadans, i recorda que hi ha altres debats nacionals a diferents emissores de ràdio. Bartumeu ha declarat: “Si en 15 dies de campanya, s’han d’imposar 6 o 7 debats nacionals, seria un rècord històric”.

En aquest sentit, Jaume Bartumeu ha afegit que “el que probablement passa és que aquells que encara no tenen el programa a punt, els va bé ara fer un debat sobre el debat. Nosaltres no estem per fer un debat sobre el debat, nosaltres estem per fer un debat”.